Mom and Son Camping – audio free sex stories

Mother & son go on their annual camping trip, but unfortunately all their clothes and one of the sleeping bags get drenched by the rain. Obviously the only solution is to sleep together naked. You can imagine what happens next….

Comments

  • Posted: 29 December 2019 21:19

    Juri

    Kui mina kunagi gümnaasiumi lõpetasin siis istusime emaga ühes väikeses baaris.Hiljem baarist koju sõites läksime ka suvilast läbi mida ema pidi väheke koristama.Suvilas vaatasin kui ilus ema mul on ja mul tekkis soov teda korralikult suudelda.Korraga rabasin emal ümbert kinni ja embasin millepeale ta oli hämmeldunud ning vaatas mulle otse silmadesse.Ja siis ma suudlesin teda otse huultele ning meie keeled vingerdasid suus.Höörusin ta rindu ja siis kõhtu,kuni minu käsi ulatus juba ta jalgevahele.Mõne ajapärast olime juba seliti voodis.Ema värises üleni kui ma ta pükse ma tõmbasin.Ema poolt ei olnud mingit vastupanu,vastupidi ta oli kiimas ja oigas kui ma ta põlved rinnani painutasin.Emal oli hea lõhn kui teda jalgevahelt lakkusin,tundsin keelega kui ta tupelihased kokku tõmbusid.Pärast oli meil päris raju vahekord ennem kui koju sõitsime.
  • Posted: 2 January 2020 07:06

    VANESSA Vincent

    Daddy fucking daughter every chance he hets